superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Seminar In-House

Iskaz interesa za IN-HOUSE seminar u vašoj organizaciji

In-house seminar ima prednosti pred seminarom otvorenog tipa, budući da se mogu voditi otvorene diskusije o konkretnim problemima organizacije. Predavač potpisuje NDA ugovor prije početka seminara i terminski se u potpunosti prilagođava organizaciji.

Minimalni broj polaznika za in-house seminar je 8(osam). Ukoliko je broj polaznika manji od osam,  ADRIACERT će  ispostaviti fakturu za 8 (osam) polaznika.

Maksimalni broj polaznika ovisi o tehničkim mogućnostima vaše organizacije.

Molimo upoznajte se sa uvjetima otkazivanja seminara OVDJE, kao i sa Politikom Privatnosti OVDJE.  ADRIACERT je usklađen sa uredbom EU 679/2016 (GDPR).

Ulaganje u edukaciju vaših zaposlenika nije trošak, nego investicija koja se višestruko vraća

  Podaci o organizaciji, temi i broju polaznika IN-HOUSE seminara Naziv tvrtke(obavezno) Adresa, ulica i kućni broj(obavezno) Poštanski broj i grad(obavezno) Država(obavezno) Ime i prezime odgovorne osobe(obavezno) Email adresa odgovorne osobe(obavezno) Telefonski broj odgovorne osobe Mobitel odgovorne osobe Tema od interesa za IN-HOUSE seminar: Ukoliko vas interesira neka druga tema, navedite ju ovdje. Za školovanje za internog ili vodećeg auditora ovdje navedite normu: Broj polaznika IN-HOUSE seminar Želim primati obavijesti i newslettereU slučaju da se ne odlučimo za ADRIACERT želimo da se naši podaci u potpunosti brišu

  Molimo da nam dostavite listu polaznika in-house seminara kako bismo pripremili seminarski materijal i Uvjerenja

  Dozvoljeni formati datoteke: pdf, doc, ili docx. Max. veličina datoteke 10Mb

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Broj u zagradi kraj svakog naziva seminara označava broj dana trajanja

   

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.