superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Nove edukacije iz informacijske sigurnosti

Najveća prijetnja informacijskoj sigurnosti svake organizacije su njezini zaposlenici kod kojih nije razvijena svijest o informacijskoj sigurnosti, što ona znači, kako se postiže i održava. Iskustvo je pokazalo da je solidna i stručna edukacija najvažniji korak u postizanju informacijske sigurnosti. Kod zaposlenika je potrebno razviti svijest o informacijskoj sigurnosti, kako se ponašati na internetu, a to se postiže edukacijama.

Upravo zato smo razvili stručne treninge i seminare fokusirane na informacijsku sigurnost. Svrha ovih edukacija je školovati osobe koji će dalje širiti kulturu informacijske sigurnosti unutar vaše organizacije.

NOVO – Školovanje internih auditora za ISO/IEC 27001:2022 sustav informacijske sigurnosti .

Ukoliko ste implementirali ili tek namjeravate implementirati i certificirati sustav informacijske sigurnosti prema zahtjevima norme ISO/IEC 27001:2022 svakako morate imati kompetentne interne auditore koji će znati na dnevnoj razini provjeravati provode li se propisani postupci na ispravan način kako bi se osigurala sigurnost vašeg sustava.

Za više informacija o detaljima seminara molimo pošaljite nam mail na: edukacije@adriacert.hr

NOVO – Školovanje za Certificiranog ISO/IEC 27001:2022 Menadžera informacijske sigurnosti sa NIS2 cyber securiti direktivom

Koliko vrijede podaci vašeg poslovnog sustava? Možete li sebi dozvoliti gubitak ili krađu svojih podataka ili blokadu pristupa podacima?

Za vas smo osigurali edukaciju Certificirani ISO/IEC 27001:2022 Menadžer informacijske sigurnosti te izdavanje osobnog certifikata.

Ukoliko želite naučiti kako zaštiti vašu najvrjedniju imovinu vaše podatke, te kako održavati stečeno sigurnosno stanje, tada se svakako pridružite na naš menadžerski seminar.

Za više informacija o detaljima seminara molimo pošaljite nam mail na: edukacije@adriacert.hr

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.