superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Certifikati

Neki dodijeljeni certifikati…

Poliklinici MEDPOINT uručen prvi u regiji EN 15224 certifikat

Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da je Poliklinika MEDPOINT d.o.o. iz Solina prva poliklinika u regiji koja je izgradila sustav EN 15224:2017, a koju je ADRIACERT uspješno certificirao te uručio certifikate 18. listopada 2019. Norma ISO 9001 je općenita i primjenjiva na sve vrste djelatnosti i sve veličine organizacija (javnih i privatnih). Međutim, ta norma ne sadrži nikakve specifične zahtjeve koji se odnose na medicinsku djelatnost. Upravo iz navedenih razloga menadžment Poliklinike Med Point d.o.o. prepoznao je i odlučio da se sustav upravljanja izgradi prema zahtjevima norme EN 15224:2017 koji su specifični za medicinsku praksu te su primjenjivi na humanu i veterinarsku medicinu, na stomatološke ordinacije, dentalne laboratorije i, na medicinske istraživačke institute te na sve veličine organizacija od malih ordinacija, poliklinika, pa do bolnica i kliničkih centara.

Implementaciju i edukaciju zaposlenika u Poliklinici MEDPOINT d.o.o. izvrsno je odradila savjetnička tvrtka Kvalikon d.o.o.

Direktor ADRIACERT-a g. Zdenko Mondekar i direktorica Poliklinike MEDPOINT gđa. Željana Podrug

EN 15224 je sektorski specifičan sustav upravljanja kvalitetom namijenjen za zdravstvene organizacije. Svrha mu  je osigurati sigurnost i upravljanje rizikom pacijenata u zdravstvenoj organizaciji koji također donosi dodatnu vrijednost sustavu upravljanja kvalitetom u zdravstvenim uslugama. Temelji se na normi ISO 9001 i uključuje konkretne zahtjeve za sigurnost pacijenata i upravljanje kliničkim rizicima u postupcima planiranja, realizacije i upravljanja. Ovaj standard omogućava svakoj tvrtki u zdravstvenom sektoru da se obaveže na dugoročni cilj pružanja najboljih zdravstvenih usluga.

Zadovoljan klijent je najbolji klijent

Norma EN 15224, također poznata kao „ISO 9001 za zdravstvo“ standard je upravljanja kvalitetom, namijenjen svim organizacijama u zdravstvenom sektoru. Ovo je samostalni sustav i može se koristiti za multidisciplinarno certificiranje u zdravstvu. Zahtjevi u ovom standardu uključuju one iz ISO 9001:2015 s dodatnim tumačenjima i specifikacijama za zdravstvenu zaštitu.

Za sve daljnje informacije stojimo na raspolaganju na: +385 1 770 7273 ili adriacert@adriacert.hr

Uručen prvi (i trenutno jedini) ISO 41001 Facility Management certifikat

Ponosni smo što možemo objaviti da smo 25. ožujka 2019. uspješno certificirali  i uručili ISO 41001:2018 Facility Management i ISO 9001:2015 certifikate tvrtci Blue Wet Upravljanje d.o.o. iz Zagreba, koja je time stekla još veću prepoznatljivost na brzorastućem FM tržištu. ISO 41001:2018 je norma specifično namijenjena tvrtkama  koje se bave održavanjem objekata te u potpunosti zamjenjuje norme EN 15221-1 i EN 15221-2, temeljem kojih nije moguće dobiti stručni FM certifikat. Norma ISO 41001:2018 je prva norma koja u cijelosti objedinjuje sve djelatnosti održavanja objekata, od menadžmenta do operative i temeljem koje je moguće dobiti međunarodni ISO FM certifikat.  Facility Management tržište procijenjeno je na oko 1 bilijun dolara do kraja 2025. godine.

Direktor ADRIACERT-a g. Zdenko Mondekar i direktorica Blue Wet Upravljanja gđa. Ivana Matošić

Našom certifikacijom tvrtka Blue Wet Upravljanje d.o.o. je postala prva (i trenutno jedina) FM tvrtka sa ISO 41001 certifikatom u regiji, a vrlo vjerojatno i na području Europe, koji je u Blue Wet Upravljanje, potpuno integriran sa ISO 9001:2015 u jedan jedinstveni funkcionalan i procesno orijentiran FM sustav. Posebno želimo napomenuti da je savjetnička tvrtka Kvalikon d.o.o.  osmislila i razvila cijeli model edukacije i implementacije u skladu sa zahtjevima norme ISO 41001:2018, dok smo u ADRIACERT-u izgradili vlastiti certifikacijski model.

ISO 41001:2018 certifikacija je moguća za sve organizacije koje se bave održavanjem objekata, ali isto tako i za tvrtke koje u okviru svoje organizacije posjeduju FM sektor (odjel) i samostalno održavaju vlastite objekte. U tom slučaju moguća je certifikacija samo tog segmenta djelatnosti, nezavisno od ostalog dijela organizacije.

Za sve daljnje informacije stojimo na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili adriacert@adriacert.hr

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.