superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home O nama

ADRIACERT d.o.o. je akreditirano međunarodno certifikacijsko tijelo u potpunosti u hrvatskom vlasništvu. Osnivači i menadžment ADRIACERT-a čine renomirani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u sustavima upravljanja kako u gospodarstvu, tako i u javnom sektoru. Pokrivamo Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Kosovo i Crnu Goru.  Certificiramo sustave upravljanja usklađene prema ISO i ostalim međunarodnim normama, kao ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 27001:2013, ISO 37001:2016, ISO 22301:2019, ISO 37301:2021, EN 15224:2017, Porodica normi iz područja kibernetičke sigurnosti i mnoge druge.

Misija

Pružanje vrhunskih profesionalnih usluga certifikacija sustava upravljanja na principima procesnog pristupa temeljenog na rizicima sa dodanom vrijednošću za klijenta. Podizanje poslovne sposobnosti naših klijenata.

Vizija

Postati i ostati pouzdan i cijenjen partner privatnom i javnom sektoru u regiji u ocjenjivanju sustava upravljanja prema međunarodnim normama.

Politika

ADRIACERT temeljni slogan: Naše znanje je Vaša prednost

Poslovna politika ADRIACERT d.o.o. usmjerena je u potpunosti zadovoljavanju potreba i očekivanja klijenata u postupku certificiranja sustava upravljanja sukladno međunarodno priznatim normama, zakonima i propisima. Kroz svoje usluge prenosimo i razmjenjujemo znanja i iskustva u uvjerenju da tako doprinosimo razvoju društva koje se temelji na znanju te proizvodima i uslugama najbolje kvalitete. Na taj način želimo doprinijeti unapređivanju sposobnosti klijenata koji djeluju na domaćem i međunarodnom tržištu.

Svojim radom težimo neovisnosti i nepristranosti stavljajući svoje raspoloživo znanje i sredstva u funkciju pružanja usluga, koje su uvijek na raspolaganju svima pod jednakim uvjetima bez obzira na njihovu veličinu, područje djelovanja ili sjedište. Naše djelovanje je javno i neprofitno te nije usmjereno prema stjecanju dobiti već u pravcu pomaganja razvoja klijenata.

Kvalitetu svojih usluga jamčimo stručnošću, javnim radom, poštivanjem normi, zakona i propisa koji reguliraju poslovanje certifikacijskih tijela s naglaskom na neovisnost od bilo kakvih savjetničkih usluga u uspostavi sustava upravljanja.

Za zaposlenike i vanjske suradnike auditore biramo motivirane visokoprofesionalne osobe s poduzetničkim razmišljanjem i ponašanjem, koji širinom svojih ideja, stručnošću, kompetencijama i bogatim praktičnim iskustvom te obrazovanjem i osposobljenošću stalno poboljšavaju kvalitetu usluga ADRIACERT d.o.o.

Javnim otvorenim i objektivnim informacijama, o našim uslugama, cijenama i procesu certificiranja pridajemo posebnu važnost. Postavili smo si zahtjevan cilj da udjel na tržištu ostvarimo u poštenom i transparentnom nadmetanju s visokom kvalitetom i inovativnošću usluga i prepoznatljivim imidžom. Zbog toga smo spremni na razmjenu iskustava i suradnju s nacionalnim i međunarodnim organizacijama i osobama uzimajući aktivno učešće u nacionalnim i međunarodnim strukovnim udruženjima, odborima i komisijama.

Sposobni smo pronaći cjelovita rješenja za svakog klijenta i omogućiti mu lakši i uspješniji nastup na domaćem i stranom tržištu.

Izjava o nepristranosti

ADRIACERT djeluje potpuno nepristrano i jednako prema pojedincima, tvrtkama i ustanovama svih djelatnosti, struktura i veličina u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Usluge ADRIACERT-a otvorene su svim organizacijama pod istim uvjetima bez obzira na njihovu djelatnost, veličinu ili sjedište.

Odluke ADRIACERT-a temelje se samo na objektivnim pokazateljima sukladnosti s odabranom normom ili propisom i postignutim objektivnim rezultatima te na njih ne mogu utjecati bilo koji drugi interesi.

Zaposlenici i suradnici ADRIACERT-a ne pružaju savjetničke usluge tvrtkama koje certificiraju i izbjegavaju svaki sukob interesa. ADRIACERT ne auditira druga certifikacijska tijela, niti provodi interne audite u organizacijama koje certificira. ADRIACERT ne koristi usluge savjetničkih organizacija za podugovaranje audita. Kako bi se izbjegli svi potencijalni sukobi interesa i prijetnje nepristranosti, ADRIACERT provodi analize rizika i djeluje proaktivno pri izbjegavanju sukoba interesa, te ne prihvaća certificiranje sustava upravljanja u organizacijama u slučajevima kada postoji sumnja da su savjetničke usluge provedene na način koji dovodi u pitanje nepristranost ili kada povezanost organizacije i certifikacijskog tijela predstavlja neprihvatljiv rizik za nepristranost.

Certifikacijske aktivnosti ADRIACERT-a se nikad ne promoviraju zajedno sa uslugama savjetničkih organizacija, niti odabir bilo koje savjetničke tvrtke može utjecati da postupak auditiranja klijenta bude jednostavniji, lakši, brži ili jeftiniji.

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.