Follow Us:

Adriacert

Home Rad u Covid uvjetima

Kako radimo u Covid-19 uvjetima

Poštovani klijenti ADRIACERT-a,   slijedeći naputke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donijeli smo mjere i naputke prikazane u nastavku. Cilj ovih mjera je osigurati zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i partnera kako bismo zaštitili klijente i dionike te zadržali kontinuitet poslovanja.  

Posebno izdvajamo:

  • U Adriacert-u osnovali smo razvili postupke za rad certifikacijskog tijela u uvjetima pandemije ili nastanka nekih drugih kriznih stanja. Mjere koje se provode su u skladu s odredbama službenih vlasti i dionika čiji rad svakodnevno pratimo i poštujemo odluke i preporuke. Radimo na zaštiti naših zaposlenika i vanjskih partnera kako bismo minimalizirali nepovoljne utjecaje na njihovo zdravlje i zdravlje okoline.
  • Cilj naših mjera je smanjenje negativnog učinka na poslovanje, izbjegavanje odgađanja i otkazivanja dogovorenih aktivnosti  kroz primjenu alternativnih načini auditiranja (audit na daljinu). Pružamo smjernice o postupanju kako bi se ispunili zahtjevi akreditacije i vlasnika scheme koji se odnose na epidemiju COVID-19.
  • Iz predostrožnosti smanjujemo organizaciju fizičkih sastanaka na najmanju moguću mjere te koristimo online alate za komunikaciju i suradnju (webinari, skype pozivi, remote auditi, itd.). Takve aktivnosti su u planu i nadalje. Pravovremeno i redovito obavještavamo zaposlenike i vanjske partnere o poduzetim mjerama te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi se gore navedene mjere i uspješno provodile. 
  • Potvrđujemo da do danas niti jedan naš suradnik ili auditor nije pogođen virusom COVID-19, te nitko nije u karanteni niti u samoizolaciji.
  • U slučaju potrebe za provođenjem aktivnosti na licu mjesta, svaka situacija se procjenjuje na temelju preporuka i uputa područnih lokalnih vlasti. Svi suradnici i auditori Adriacert-a koji borave ili su putovali kroz područja u kojima se primjenjuju karantenske mjere su oslobođeni terenskog rada. 
  • Radi opće zaštite zdravlja i sigurnosti, suradnici i auditori Adriacert-a i bilo koje druge strane ne smiju ulaziti u naš ured ili u prostorije klijenata u slučaju:
  1. simptoma gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem;
  2. prolaska kroz “crvene zone”;
  3. nedavnog putovanja u zemlje koje imaju visoki rizik kontaminacije virusom;
  4. prethodnog izravnog kontakta s osobama koje su testirane pozitivno na COVID-19 i / ili su podložne simptomima gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem

Za ostala pitanja i informacije o projektima koje provodimo, molimo Vas da se javite nama u Adriacert. U slučaju primitka novih uputa službenih vlasti obavijestiti ćemo Vas u najkraćem roku.  Adriacert i dalje teži pružanju najbolje usluge svojim klijentima poštujući i prepoznajući situaciju u kojoj se nalazimo.   

S poštovanjem,  

Vaš ADRIACERT

error: Content is protected !!