superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Rad u Covid uvjetima

Kako radimo u Covid-19 uvjetima

Poštovani klijenti ADRIACERT-a, slijedeći naputke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donijeli smo mjere i naputke prikazane u nastavku. Cilj ovih mjera je osigurati zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i partnera kako bismo zaštitili klijente i dionike te zadržali kontinuitet poslovanja.  

Posebno izdvajamo:

  • Razvili smo postupke za rad certifikacijskog tijela u uvjetima pandemije ili nastanka nekih drugih kriznih stanja. Mjere koje se provode su u skladu s odredbama službenih vlasti i dionika čiji rad i preporuke svakodnevno pratimo. Radimo na zaštiti naših zaposlenika i vanjskih partnera kako bismo minimalizirali nepovoljne utjecaje na njihovo zdravlje i zdravlje okoline.
  • Cilj naših mjera je smanjenje negativnog učinka na poslovanje, izbjegavanje odgađanja i otkazivanja dogovorenih aktivnosti kroz primjenu alternativnih načina auditiranja (audit na daljinu). Pružamo smjernice o postupanju kako bi se ispunili zahtjevi akreditacije i vlasnika scheme koji se odnose na epidemiju COVID-19.
  • Iz predostrožnosti smanjujemo organizaciju fizičkih sastanaka na najmanju moguću mjeru te koristimo online alate za komunikaciju i suradnju (webinari, skype pozivi, remote auditi itd.). Pravovremeno i redovito obavještavamo zaposlenike i vanjske partnere o poduzetim mjerama te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi se gore navedene mjere i uspješno provodile. 
  • U slučaju potrebe za provođenjem aktivnosti na licu mjesta, svaka situacija se procjenjuje na temelju preporuka i uputa područnih lokalnih vlasti. Svi suradnici i auditori Adriacert-a koji borave ili su putovali kroz područja u kojima se primjenjuju karantenske mjere su oslobođeni terenskog rada. 
  • Radi opće zaštite zdravlja i sigurnosti, suradnici i auditori Adriacert-a i bilo koje druge strane ne smiju ulaziti u naše poslovne prostorije ili u prostorije klijenata u slučaju:
  1. simptoma gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem;
  2. prolaska kroz “crvene zone”;
  3. nedavnog putovanja u zemlje koje imaju visoki rizik kontaminacije virusom;
  4. prethodnog izravnog kontakta s osobama koje su testirane pozitivno na COVID-19 i/ili su podložne simptomima gripe poput vrućice, kašlja, poteškoća s disanjem

Adriacert i dalje teži pružanju najbolje usluge svojim klijentima poštujući i prepoznavajući situaciju u kojoj se nalazimo.   

S poštovanjem,  

Vaš ADRIACERT

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.