superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Process Manager

Certified Process Manager

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom intenzivnom seminaru za školovanje proces menadžera (Process Manager).
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, magistara i doktora znanosti razvio je potpuno novi nastavni materijal, koji uključuje tehnike mjerenja procesa sa praćenjem KPI-jeva, brzim testom za samoprovjeru uspješnosti upravljanja procesima, koristeći potpuno novi prostup i svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja poslovnih procesa. Poseban naglasak stavljen je na upravljanje rizicima u procesu.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Edukacija za Proces Menadžera omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za prepoznavanje, dokumentiranje, mjerenje i upravljanje procesima primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika iz područja upravljanja procesima. Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine metodološki ispravnom pristupu upravljanju procesima kao iza planiranje i provođenje audita procesa čija ispravna postava je nužna za svaku normu iz područja sustava upravljanja. Procesima morate biti u stanju upravljati na ispravan način ukoliko ne uvodite niti jedan sustav upravljanja prema nekoj od ISO normi. Procesi su nezavisni od norme, ali ih je norma definirala.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama prepoznavanja, dokumentiranja, mjerenja i upravljanja procesima i postati kompetentni za procesno upravljanje u najsloženijom višelokacijskim organizacijama, procesnim timom, komunikacijom s korisnicima procesa. Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijenu školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara dobiva Certified Process Manager osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenog znanja, te također služi kao dokaz da posjedujete sposobnosti i kompetencije za proces menadžera u svim vrstama organizacija privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

 • Osobe odgovorne za procese (vlasnici procesa) koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti upravljati procesima
 • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesnim razmišljanjem temeljenim na rizicima
 • Pojedinci odgovorni za održavanje procesa
 • Tehnički stručnjaci koji žele proširiti svoja znanja iz područja upravljanja procesima
 • Stručni savjetnici u upravljanju procesima i vlasnici procesa
 • Svatko tko želi steći kompetencije za: identifikaciju, dokumentiranje, mjerenje i poboljšanje procesa


Preduvjeti

Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je procesno orjentirana 
Temeljno razumijevanje ISO 9001:2015 posebno zahtjeva u točki 4.4.1.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati
Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 5200kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%

Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru.

  Prijava za seminar: Certified Process Manager
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB organizacije Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel E-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za seminar za: Datum početka seminara Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 radnih dana prije početka seminara.


  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.