superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

Home Naše donacije

Vaš novac u akciji Palčić gore!

Kao društveno odgovorna tvrtka, posebno nas raduje i ponosni smo što se dio vaših sredstava preko naše tvrtke usmjerava u dobrotvorne svrhe i to posebno za potrebe nabave aparata i uređaja za dječje zdravstvene ustanove i neonatološke odjele. Kao akreditirana certifikacijska tvrtka, koja se bavi certifikacijom sustava upravljanja te pružanjem usluga stručnih edukacija, želimo i na drugi način biti od koristi društvu, posebno najosjetljivijoj populaciji, a to su naša djeca. Korist je višestruka: ADRIACERT naručuje svoje promo i reklamne darove koje poklanjamo našim klijentima te mi time provodimo našu marketinšku kampanju, a druga i još značajnija korist je da pomažemo udrugu Klub roditelja nedonoščadi Palčići, putem humanitarne akcije „Palčić gore!“.

Budite i postanite naši klijenti. Dozvolite da vaše sustave upravljanja prema međunarodnim normama certificira ADRIACERT. Pohađajte naše stručne seminare i steknite dodatno zvanje i kompetencije, a time i veću zapošljivost. Mi vam jamčimo da će dio vaših sredstava biti usmjeren djeci kojoj su potrebni medicinski uređaji i aparati. Vama ćemo pokloniti lijepu šalicu ili kišobran ili majicu ili školsku torbu ili…., kao trajnu uspomenu na vaš dobrotvorni čin.

Pogledajte jednu od naših donacija gdje je otišao vaš novac, zato jer ste se odlučili na suradnju sa ADRIACERT-om. (klikni OVDJE).

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.

error: Content is protected !!