superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 9001 LA

Certified ISO 9001:2015 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom intenzivnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme  ISO 9001:2015 (QMS). Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti  razvio je ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.


Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 9001:2015 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja kvalitetom (QMS) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika auditiranja. Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijom višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara dobiva Certified ISO 9001:2015 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te služi kao dokaz   da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

 • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava upravljanja kvalitetom (QMS)
 • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava upravljanja kvalitetom
 • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima QMS-a
 • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja kvalitetom
 • Stručni savjetnici u upravljanju kvalitetom, voditelji ureda za kvalitetu u organizacijama
 • Vlasnici (voditelji) procesa
 • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018
 • Pojedinci koji žele postati suradnici certifikacijskih tvrtki

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav kvalitete.
Temeljno razumijevanje ISO 9001:2015 i poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb, (Konzum prodajni centar u Sopotu Turinina 11, Novi Zagreb, na 1. katu.

Očekujemo vas u ekskluzivnom edukacijskom prostoru: https://adriacert.hr/akademija/

Datum održavanja: od 11. do 15. ožujka 2019 sa početkom u 9 sati
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka
Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7800kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus
: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratan paušalni popust od 1200kn

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju +385 1 770 7273 ili edukacije@adriacert.hr 

  Prijava za seminar: ISO 9001:2015 Lead Auditor
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB organizacije Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel E-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za seminar za Vodećeg Auditora za normu: Datum početka seminara: Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.