superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 55001 LA

Certified ISO 55001:2012 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja imovinom prema zahtjevima norme ISO 55001:2012 (Assets Management System-AMS).
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti je razvio ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 55001:2012 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja imovinom (AMS) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika auditiranja.  U tijeku seminara naučiti ćete je li auditirani klijent ispravno prepoznao vrijednost imovine te stavlja li ju u funkciju stvaranja nove vrijednosti. Osim toga steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije prema vlastitoj želji. Nakon položenog ispita polaznik seminara stječe  Certified ISO 55001:2012 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

  • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava upravljanja imovinom.
  • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava upravljanja imovinom
  • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima AMS-a
  • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja imovinom
  • Stručni savjetnici u upravljanju imovinom i zaposlenici  kompanija zaduženi za upravljanje imovinom.
  • Vlasnici procesa
  • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav upravljanja imovinom i sprema se za certifikaciju
Temeljno razumijevanje ISO 55001:2012 i  poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati.
Catering: Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 8200kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na paušalni popust od 1200kn

Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za sve daljnje informacije stojim vam na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili na edukacije@adriacert.hr

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.