superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 45001 LA

Certified ISO 45001:2018 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema zahtjevima norme  ISO 45001:2018 (OHS&S)
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, magistara i doktora znanosti  razvio je ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 45001:2018 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja zdravljem i zaštitom na radu (OH&S) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika auditiranja. Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita prema smjernicama norme ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijom višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara dobiva Certified ISO 45001:2018 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz  da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita iz područja sigurnosti i zdravlja zaposlenika u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

  • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu (OHS&S).
  • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu 
  • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima OHS&S-a
  • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu 
  • Stručni savjetnici u upravljanju zdravljem i sigurnošću na radu, voditelji ureda za sigurnost na radu u organizacijama
  • Vlasnici procesa
  • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu 
Temeljno razumijevanje ISO 45001:2018 i  poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja:Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka
Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7800kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratan paušalni popust od 1200kn

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju:+385 1 7707273 ili na edukacije@adriacert.hr

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.