superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 41001 LA

Certified ISO 41001:2018 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja objektima prema zahtjevima norme ISO 41001:2018 (FM- Facility Management).
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti je razvio ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 41001:2018 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja  objektima (FM)  primjenom široko priznatih načela, metoda, postupaka i tehnika auditiranja.  Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije ukoliko se ne osjećate spremnim. Nakon položenog ispita polaznik seminara stječe Certified ISO 41001:2018 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz   da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

 • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava održavanja objekata (FM)
 • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava održavanja objekata
 • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima FM-a
 • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja objektima
 • Stručni savjetnici u upravljanju objektima.
 • Vlasnici procesa
 • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav održavanja objekata i sprema se za certifikaciju.
Temeljno razumijevanje ISO 41001:2018 i  poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati.
Catering: Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7900kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratan paušalni popust od 1200kn

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za sve daljnje informacije stojimo vam na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili na edukacije@adriacert.hr

  Prijava za seminar: Certified ISO 41001:2018 Lead Auditor
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB organizacije Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel E-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za seminar za Vodećeg Auditora za normu: Datum početka seminara: Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.