Follow Us:

Adriacert

Home ISO 37001 LA

Certified ISO 37001:2016 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja borbom protiv podmićivanja (antikorupcija) prema zahtjevima norme ISO 37001:2016 (ABMS – Antibribery Management System).
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti je razvio ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 37001:2016 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja antikorupcijom (ABMS) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika auditiranja. Osim toga na ovom seminaru naučiti ćete kako se fokusirati i pronaći moguće izvore primanja ili davanja mita te utvrditi jesu li uspostavljeni svi kontrolni elementi kako bi se moguće podmićivanje spriječilo.  Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijom višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu, koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara stječe Certified ISO 37001:2016 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz   da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

  • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava upravljanja antikorupcijom  (ABMS)
  • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava upravljanja antikorupcijom
  • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima ISO 37001:2016.
  • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja antikorupcijom
  • Stručni savjetnici u upravljanju kvalitetom, povjerenici za antikorupciju  u organizacijama
  • Vlasnici procesa
  • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav antikorupcije i sprema se za certifikaciju.
Temeljno razumijevanje ISO 37001:2016 i poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati.
Catering: Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7900kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratan paušalni popust od 1200kn

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za sve vaše upite stojimo na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili na edukacije@adriacert.hr

Prijava za seminar: Certified ISO 37001:2016 Lead Auditor
Podaci o organizaciji

Naziv organizacije
Adresa
Pošt br.grada i Grad
OIB organizacije
Ime i prezime odgovorne osobe
Kontakt telefon
Mobitel
E-mail

Podaci o polazniku

Ime i prezime polaznika seminara
E-mail polaznika seminara
Mobitel
Prijavljujemo polaznika za seminar za Vodećeg Auditora za normu:
Datum početka seminara:
Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik
Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike
Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)


Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

error: Content is protected !!