superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 31000 LRM

Certified ISO 31000:2018 Lead Risk Manager

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom intenzivnom seminaru koji omogućuje polaznicima ovladavanje potrebnim vještinama i znanjima kako bi podržali organizaciju u implementaciji okvira za upravljanje rizicima na temelju ISO 31000:2018. Sudionici će moći razumjeti i primijeniti glavne koncepte, metode za implementaciju okvira za upravljanje rizicima, načela ISO 31000:2018 procjene rizika, mogućnosti tretmana rizika, komunikacija rizika, praćenje i pregled rizika. Također biti će pojašnjeni praktični alati za procjenu rizika kako ih navodi norma ISO 30010:2009.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Osposobljavanje za upravljanje rizicima ISO 31000 omogućuje stjecanje stručnosti za podršku i vođenje organizacije i njenog tima kako bi uspješno identificirali, razumjeli i upravljali procesom rizika temeljenim na ISO 31000:2018. Tijekom ovog seminara također ćete steći sveobuhvatno znanje iz najbolje prakse koje se koriste za implementaciju okvira za upravljanje rizicima koji pruža temelj za osmišljavanje, provedbu, praćenje, pregled i kontinuirano poboljšavanje procesa upravljanja rizicima u organizaciji.


Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita koji je uključen u cijenu školovanja, polaznik seminara dobiva Certified ISO 31000:2018 Lead Risk Manager osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz da posjedujete sposobnosti i kompetencije za upravljanje rizicima u svim vrstama organizacija privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao sudjelovati?

 • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati svojim vještinama kako bi podržali organizaciju tijekom provedbe okvira za upravljanje rizikom i procesa temeljenih na načelima i preporukama ISO 31000:2018
 • Svatko tko želi ovladati konceptima, pristupima, metodama i tehnikama kojima se upravlja rizikom unutar organizacije
 • Profesionalci odgovorni za stvaranje i zaštitu vrijednosti u organizacijama kroz učinkovito upravljanje rizicima
 • Stručni savjetnici žele steći sveobuhvatno znanje o ključnim konceptima, procesima i strategijama upravljanja rizicima
 • Članovi tima za upravljanje rizicima
 • Vlasnici procesa

Preduvjeti:
Razumijevanje osnovnih zahtjeva norme ISO 31000 i općenito znanje o upravljanju rizicima.
Viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo najmanje 1 godina

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16.00 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati
Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7800kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%


Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru

  Prijava za seminar: Certified ISO 31000:2018 Lead Risk Manager
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB organizacije Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel E-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za seminar za: : Datum početka seminara Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.