superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 27001 LA

Certified ISO 27001:2013 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema zahtjevima norme ISO 27001:2013 (ISMS). Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti je razvio ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 27001:2013 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja  informacijskom sigurnošću (ISMS) primjenom široko priznatih načela, metoda, postupaka i tehnika auditiranja. U tijeku seminara naučiti ćete je li auditirani klijent ispravno prepoznato i implementirao kontrolne mehanizme, te je li proveo ispravnu analizu informacijskih rizika. Osim toga steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjernje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara stječe Certified ISO 27001:2013 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija privatnog i javnog sektora.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Tko bi trebao sudjelovati?

 • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava informacijske sigurnosti
 • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava informacijske sigurnosti
 • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima ISMS-a
 • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja informacijskom sigurnošću
 • Stručni savjetnici u upravljanju informacijskom sigurnošću i zaposlenici ureda za sigurnost podataka.
 • Vlasnici procesa
 • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje o auditu te praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018
 • Pojedinci koji žele postati suradnici certifikacijskih tvrtki

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav informacijskom sigurnošću.
Temeljno razumijevanje ISO 27001:2013 i poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16.00 sati od ponedjeljka do petka (petkom završavamo oko 13 sati).
Catering: Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 8200kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratni paušalni popust od 1200kn

Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru.

  Prijava za seminar: ISO 27001:2013 Lead Auditor
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB organizacije Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel E-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za seminar za Vodećeg Auditora za normu: Datum početka seminara: Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.