Follow Us:

Adriacert

Home ISO 27001LA

Certified ISO 27001:2013 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema zahtjevima norme ISO 27001:2013 (ISMS). Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, financijskih revizora, magistara i doktora znanosti je razvio ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali sudjelovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 27001:2013 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja  informacijskom sigurnošću (ISMS) primjenom široko priznatih načela,metoda, postupaka i tehnika auditiranja.  U tijeku seminara naučiti ćete je li auditirani klijent ispravno prepoznato i implementirao kontrolne mehanizme te je li proveo ispravnu analizu informacijskih rizika.Osim toga steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjernje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara stječe Certified ISO 27001:2013 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijim višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Tko bi trebao sudjelovati?

  • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava informacijske sigurnosti
  • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava informacijske sigurnosti
  • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima ISMS-a
  • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja informacijskom sigurnošću
  • Stručni savjetnici u upravljanju informacijskom sigurnošću i zaposlenici ureda za sigurnost podataka.
  • Vlasnici procesa
  • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018
  • Pojedinci koji žele postati suradnici certifikacijskih tvrtki

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav informacijskom sigurnošću
Temeljno razumijevanje ISO 27001:2013 i  poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definiran
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka, kada završavamo oko 13 sati.
Catering: Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 8200kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratni paušalni popust od 1200kn

Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru.

Prijava za seminar: ISO 27001:2013 Lead Auditor
Podaci o organizaciji

Naziv organizacije
Adresa
Pošt br.grada i Grad
OIB organizacije
Ime i prezime odgovorne osobe
Kontakt telefon
Mobitel
E-mail

Podaci o polazniku

Ime i prezime polaznika seminara
E-mail polaznika seminara
Mobitel
Prijavljujemo polaznika za seminar za Vodećeg Auditora za normu:
Datum početka seminara:
Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik
Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike
Kopija diplome i uvjerenje poslodavca (možete dostaviti i kasnije)


Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam naš račun, te vas molimo da ga podmirite najkasnije 5 dana prije početka seminara. Vrlo je poželjno i korisno da je polaznik seminara odslušao jednodnevni uvodni seminar za normu za koju se prijavljuje, te time stekao dovoljno predznanja.

error: Content is protected !!