superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home ISO 14001 LA

Certified ISO 14001:2015 Lead Auditor seminar

Pozivamo vas da nam se pridružite na 5-dnevnom seminaru za školovanje vodećih auditora za sustav upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša prema zahtjevima norme  ISO 14001:2015 (EMS)
Tim naših stručnjaka, savjetnika, auditora, magistara i doktora znanosti  razvio je ovaj seminar sa potpuno novim pristupom, koristeći svoja najbolja praktična iskustva iz područja savjetovanja i auditiranja.

Zašto biste trebali prisustvovati?

Obuka za vodećeg auditora za  ISO 14001:2015 omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti za obavljanje audita sustava upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša (EMS) primjenom široko priznatih načela, postupaka i tehnika auditiranja. Tijekom ovog seminara steći ćete znanja i vještine za planiranje i provođenje internih i vanjskih audita u skladu s normom ISO 19011:2018 i procesom certificiranja prema ISO/IEC 17021-1:2015, te se upoznati sa zahtjevima obaveznih IAF i EA dokumenata.

Na temelju praktičnih vježbi iz realnog života, moći ćete ovladati tehnikama auditiranja i postati kompetentni za upravljanje programom audita u najsloženijom višelokacijskim organizacijama, auditorskim timom, komunikacijom s korisnicima i rješavanjem sukoba. Jedno poglavlje seminara posvećeno je psihologiji audita.

Nakon prisustvovanja seminaru polaznici dobivaju Uvjerenje o sudjelovanju. Ispitu koji je uključen u cijeni školovanja, možete pristupiti odmah nakon završenog seminara ili kasnije. Nakon položenog ispita polaznik seminara dobiva Certified ISO 14001:2015 Auditor/Lead Auditor osobnu vjerodajnicu, koja je dokaz vašeg stečenoga znanja, te također služi kao dokaz  da posjedujete sposobnosti i kompetencije za provođenje ekoloških audita u svim vrstama organizacija  privatnog i javnog sektora.

Tko bi trebao prisustvovati?

  • Interni auditori koji žele proširiti svoja znanja, steći šire kompetencije i biti u mogućnosti organizirati i provesti certifikaciju sustava upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša (EMS)
  • Menadžeri ili savjetnici koji žele ovladati procesom auditiranja sustava upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša 
  • Pojedinci odgovorni za održavanje usklađenosti sa zahtjevima EMS
  • Tehnički stručnjaci koji se žele pripremiti za audit sustava upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša 
  • Stručni savjetnici u upravljanju ekologijom i zaštitom okoliša , voditelji ureda za ekologiju  u organizacijama
  • Vlasnici procesa
  • Svatko tko želi steći kompetencije za: planiranje, provođenje i izvještavanje  o auditu te  praćenje audita u skladu s normom ISO 19011:2018

Preduvjeti
Visoka ili viša stručna sprema, poželjno iskustvo u organizaciji koja je certificirana ili uvodi sustav upravljanja ekologijom i zaštitom okoliša 
Temeljno razumijevanje ISO 14001:2015 i  poznavanje osnovnih načela audita.
(Molimo dostaviti kopiju diplome i uvjerenje od poslodavca)

Mjesto održavanja: Zagreb
Datum održavanja: Još nije definirano
Trajanje: od 9.00 do 16 sati od ponedjeljka do petka
Osvježenja u pauzama predavanja. Ručak u velikoj pauzi.
Cijena: 7800kn (+PDV), za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo popust od 10%
Poseban bonus: osobe koje posjeduju ADRIACERT certifikat Internog Auditora, stječu pravo na jednokratan paušalni popust od 1200kn

Veselimo se zajedničkom druženju na seminaru.

Za daljnje informacije stojimo vam na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili edukacije@adriacert.hr

busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.