superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home IA Seminar

Seminar za školovanje internih auditora

Pozivamo vas da nam se pridružite na intenzivnom školovanju internih auditora u trajanju od 20 nastavnih sati (2,5) dana.
Seminar se temelji na normi ISO 19011:2018, koja daje smjernice za organizaciju, pripremu i provođenje internih audita, te izvještavanje i utvrđivanje kompetencija auditora. Stručnjaci ADRIACERT-a kreirali su ovaj seminar na sasvim novoj platformi, izradivši sadržajno vrlo bogat potpuno novi seminarski materijal uvažavajući smjernice ISO 19011:2018. Seminar je popraćen interesantnim i nadasve vrlo korisnim vježbama iz svakodnevne auditorske prakse. Naučiti ćete kako organizirati i učinkovito provoditi interne audite u malim, srednjim i velikim multilokacijskim organizacijama.

Uvodni dio seminara je upoznavanje sa zahtjevima norme ISO 9001:2015

Nova norma ISO 19011:2018, daje smjernice kako pripremiti i provoditi audite, ne referencirajući se niti na jednu specifičnu normu iz sustava upravljanja kao poput ISO 9001 ili ISO 14001 itd. To omogućava polaznicima seminara, koji prvenstveno žele naučiti ispravnu tehniku auditiranja da pohađaju ovaj seminar i prijave ispit prema bilo kojoj normi iz područja sustava upravljanja.

Ukoliko, dakle, želite naučiti ispravno i učinkovito, pripremiti i provoditi interne audite u svojoj organizaciji te doprinijeti poboljšanju procesa i napredovanju vlastite tvrtke, tada je ovo seminar za vas. Pridružite nam se. 

Naši predavači su iskusni savjetnici i auditori, inženjeri, tehnolozi, ekonomisti, magistri i doktori znanosti, sa 15-20 godina savjetničkog i auditorskog iskustva.

Kome je seminar namijenjen?

 • Osobama iz organizacija koje posjeduju certificiran neki od sustava upravljanja i obavezni su provoditi interne audite.
 • Osobama koje žele svoj proces internih audita uskladiti sa preporukama norme ISO 19011:2018, te naučiti kako ispravno auditirati sustave kvalitete, ekologije, sigurnosti na radu i sl.
 • Osobama iz organizacija koje tek uvode neki od sustava upravljanja ili su pri kraju sa projektom implementacije.
 • Svim osobama koje žele naučiti i savladati novi pristup provođenja internih audita.

Preduvjeti za prisustvovanje seminaru:

 • minimalan stupanj obrazovanja SSS (dostaviti kopiju sjedodžbe)
 • najmanje jedna godina radnog iskustva
 • poželjno je da polaznici posjeduju znanja o normi za koju se žele prijaviti ili da dolaze iz organizacija koje su certificirane prema nekoj od navedenih normi, ili iz organizacija koje su pri kraju sa implementacijom sustava upravljanja prema zahtjevima neke od ISO normi.

Seminar traje 20 nastavnih sati (2,5 dana).

Predavanja su:

 1. dan od 9.00 do 16.30 s dvije kratke pauze (sa osvježenjima) i jednom pauzom za ručak
 2. dan od 9.00 do 16.30 s dvije kratke pauze (sa osvježenjima) i jednom pauzom za ručak
 3. dan od 9.00 do 12.00 sati sa jednom kratkom pauzom sa osvježenjima

Svi polaznici dobivaju kolor tiskane tvrdo ukoričene materijale.

Ispit i izdavanje osobne vjerodajnice (certifikata) uključeno je u cijeni.

Mjesto održavanja: Zagreb, Turinina 11 (Konzum prodajni centar u Sopotu, 1. kat u prostorijama Konzum Akademije).

Za polaznike izvan Zagreba osigurali smo povoljnu cijenu noćenja sa doručkom u hotelu Meridijan 16 (tramvajem br. 6 dolazite za par minuta do Konzum Akademije).

Očekujemo vas u ekskluzivnom edukacijskom prostoru: https://adriacert.hr/akademija/

Datum održavanja: 18. rujan 2019. sa početkom u 9 sati

 • 2750kn (+PDV) po polazniku. Za dva ili više polaznika iz iste organizacije odobravamo 10% popusta na ukupan iznos.
 • Dodatni popust od 5% za sve klijente ADRIACERT-a, koji su prošli bilo koji naš seminar ili su certificirani od strane ADRIACERT-a.
 • Za organizaciju IN-HOUSE seminara vrijedi poseban dogovor. Molim kontaktirajte nas.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju: +385 1 770 7273 ili edukacije@adriacert.hr

Uplatu kotizacije možete izvršiti na IBAN: HR2223400091110783693

Radujemo se zajedničkom druženju na seminaru.

  Prijava za seminar za internog auditora
  Podaci o organizaciji Naziv organizacije Adresa Pošt br.grada i Grad OIB: E-racun (upišite, ukoliko koristite e-račun. Obavezno za javni sektor) Ime i prezime odgovorne osobe Kontakt telefon Mobitel Kontakt e-mail
  Podaci o polazniku Ime i prezime polaznika seminara E-mail polaznika seminara Mobitel Prijavljujemo polaznika za norme (najviše dvije po osobi): ISO 9001:2015ISO 14001:2015ISO 45001:2018 Seminar plaća: OrganizacijaPolaznik Dodatan izbor Molimo rezervaciju sobe u hoteluImam posebne prehrambene navike

  Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, dostaviti ćemo vam našu ponudu, te vas molimo da uplatu po ponudi izvršite najkasnije 5 radnih dana prije početka seminara.


  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.