superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Edukacije

Planiranje programa seminara i radionica za 2019. godinu.

Putem upitnika na ovoj stranici provodimo kratku anketu kako bismo definirali teme i termine za održavanje seminara i radionica u 2019. godini i na vrijeme dogovorili angažman sa predavačima.

Naši predavači su iskusni stručnjaci sa 15-20 godina savjetničkog i auditorskog iskustva, sa osobnim certifikatima EOQ, IRCA, PECB…itd., inženjeri, pravnici, ekonomisti, tehnolozi, magistri i doktori znanosti.

Ukoliko ispunite upitnik on ne predstavlja vašu narudžbu ili prijavu polaznika za neki seminar, nego samo iskaz interesa za određenu temu. Temeljem informacije o vašem iskazanom interesu, obavijestiti ćemo vas o konkretnom terminu i dostaviti vam obrazac za prijavu polaznika seminara.

 

Ulaganje u edukaciju zaposlenika nije trošak, nego investicija koja se vraća, podiže potencijal i kapital vaše organizacije.

    Anketa za iskaz interesa za stručne edukacije i radionice Organizacija (obavezno) Adresa organizacije (obavezno) Broj.grada i grad (obavezno) Ime i prezime odgovorne (ili kontakt) osobe (obavezno) Kontakt telefon Email (obavezno)

    Interesiraju nas seminari/radionice:

    Uvod u sustave upravljanja (osnovni uvodni seminar za organizacije koje tek kreću u implementaciju prema nekoj od ISO normi)(1)Interni auditor (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 37001, ISO 39001, ISO 41001, ISO 50001, ISO 55001)(2,5)Vodeći auditor (Lead Auditor za neke od navedenih normi)(5)Migracija sa OHSAS 18001 na ISO 45001:2018(1)Uvod u ISO 45001 Sustav upravljanja sigurnošću i zaštitom na radu(1)Uvod u ISO 27001 Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću(1)Uvod u ISO 50001 Sustav upravljanja energetskom učinkovitošću(1)Uvod u ISO 37001 Sustav upravljanja borbom protiv podmićivanja(1)Povjerenik za Anti-Korupciju (Imenovanje Povjerenika je zahtjev norme ISO 37001:2016)(2,5) SWOT analiza (postava strategije organizacije analizom kvadranata)(2)Sedam menadžerskih alata i trasiranje puta u TQM(1)Radionica - Kako poboljšati učinkovitost procesa (Kaizen)(1)Primjena statističkih metoda u kontroli procesa(1)Radionica - Kako poboljšati zadovoljstvo klijenata i prepoznatljivost organizacije(1) Upravljanje projektima - Project Management(2)Upravljanje rizicima(teoretske osnove i praktični primjer kako upravljati kontekstualnim i procesnim rizicima)(2)Uvod u GDPR(1)Facility Manager Professional(4,5) DaNe Broj zainteresiranih polaznika iz vaše organizacije? Vaši komentari, pitanja i prijedlozi, te željeni termin(orjentacijski)

    Temeljem dostavljenih podataka i broja zainteresiranih polaznika, utvrditi ćemo najbolji mogući termin te vam dostaviti elektronski obrazac za prijavu polaznika na seminar. Na vaša pitanja odgovoriti ćemo na mail adresu koju ste naveli u upitniku. Potvrdu prijema vaše poruke dobiti će te automatski sa našeg servera. Broj u zagradi na kraju svake teme seminara ili radionice označava trajanje u danima.

    busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.