superlatively good bang bus. xnx

Follow Us:

Adriacert

accreditated certification body - what we do and how we do it

Home Covid-19

Kako steći certifikat i pečat „Official Safety Measures“

ADRIACERT sa svojim suradnicima i stručnjacima iz područja osiguranja zdravlja i sigurnosti, te sigurnosti hrane   čini maksimalne napore kako bi turistima učinio boravak zdravim i  sigurnim tijekom boravka u ugostiteljskim i smještajnim objektima u Republici Hrvatskoj. Stoga smo u  ADRIACERT-u razvili vrlo sofisticirani sustav provjere turističkih i ugostiteljskih kapaciteta kako  bismo našim gostima osigurali bezbrižan boravak.

Sve tvrtke iz područja ugostiteljstva i turizma u Covid-19 certifikaciji sudjeluju dobrovoljno, kako bi promovirali svoje čiste i sigurne usluge koje su provjerene i certificirane.  Smještaj mora pokazati da je u skladu s međunarodnim standardima za sigurnost i zdravlje hrane u cijelom procesu od nabave i kontrole dobavljača, pripreme pa do posluživanja gostu te da su poduzete sve preventivne mjere sprečavanja Covid-19 zaraze. Sanitarni čvorovi u hotelima, kampovima i kod privatnih iznajmljivača također moraju zadovoljiti stroge sigurnosne kriterije.

Nakon što naši stručnjaci pregledaju vaš objekt te ukoliko su svi kriteriji zadovoljeni, ADRIACERT će vašoj organizaciji izdati adekvatan certifikat. Osim certifikata stječete pravo da na sve vaše promotivne materijale stavite i žig „Official Safety Measures“ sa potpisom ADRIACERT-a. Stoga će naši auditori provjeru raditi prema upitniku (check lista) posebno razvijenim temeljem propisanih sigurnosnih mjera. Otprilike na deset stranica obrađuju se detalji higijene u kuhinjama, toaletima ili hotelskim sobama – na primjer, jesu li isključene automatske sušilice za vrući zrak ili su stolovi opremljeni jednokratnim servirima….itd.

Pozovite nas, kako bismo provjerili vaš objekt i kako biste stekli pravo isticanja žiga „Official Safety Measures“ sa potpisom ADRIACERT-a.

Osim u turističkim objektima Covid-19 certifikacija preporuča se u ustanovama kao dječji vrtići, škole, domovi za stare i nemoćne, privatnim poliklinikama, odnosno, u svim objektima gdje se dolazi do kontakata između izvršitelja usluge i klijenata.

Osim turističkih i ugostiteljskih objekata, pripremili smo vrlo detaljne liste provjere (check liste) za: prodajne centre, supermarkete, kozmetičke salone, salone za vanbolničku fizikalnu terapiju i medicinsku masažu te za linijske autobusne prijevoznike.

Raduje nas suradnja sa vašom organizacijom te vas molimo da ispunite upitnik, kako bismo vam dali formalnu ponudu i pokrenuli proces vaše certifikacije.

  Osnovni podaci o organizaciji koja želi Covid-19 certifikaciju
   Naziv tvrtke(obavezno) Adresa, ulica i kućni broj(obavezno) Poštanski broj i grad(obavezno) OIB tvrtke ili obrta (obavezno) Država(obavezno) Ime i prezime odgovorne osobe(obavezno) Email adresa odgovorne osobe(obavezno) Telefonski broj odgovorne osobe Mobitel odgovorne osobe(obavezno)
  Molimo navedite kratke informacije o vašoj organizaciji (djelatnost, glavni procesi, lokacije,…)

  Organizacijska shema tvrtke, nije obavezno (pdf, doc, ili docx datoteke)

  Želimo: Covid-19 certifikacijuHACCP i Covid-19 certifikacijuISO 9001, HACCP i Covid-19 certifikacijuEN 15224 i Covid-19 certifikaciju (posebno namijenjeno zdravstvenim ustanovama)Neobavezni sigurnosni pregled objekta prije certifikacije (certifikacija nije uvjetovana) Ukoliko želite dogovoriti sastanak to možete učiniti ovdje: Rezervacija termina sastanka

  Temeljem ispunjenog upitnika sa osnovnim podacima o vašoj organizaciji, dostaviti ćemo vam obrazac sa zamolbom da ga što detaljnije ispunite kako bismo vam mogli dostaviti obvezujuću ponudu za certifikaciju.

  busty cougar alexis diamonds gets bbc anal.amateur swingers horny teen baby toying the hell out of her pussy.